Online Dames Heren jeans, sneakers, sandalen, laarzen korting outlet,Nieuwe stijlen van schoenen online

Verzenden & retouren

Welkom op onze website:www.snelafvallenkan.nl

Verzending:

Om in 24-36 uur, wanneer u de betaling af te ronden. Levertijd: De levertijd is meestal in 3-7workdays internationale luchtvaart EMS express bedrijven - of - DHL verwerking, milieu-management systeem in - tracking op DHL website ... alle leveringen moeten worden op de bon ondertekend - of. Alle pakketten zullen een ander beschermd gebied slim zijn. Transportkosten om het verzendadres te gebruiken voor uw ordernummer op basis van het product. Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer het pakket de voordeur bereikt.
Retourbeleid:

We zijn toegewijd aan uw tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn nauw woord "zie je op onze site, krijg je in acht dagen." Hier geniet van eenvoudige uitwisseling en het beleid, moeten worden gericht aan ons terug alvorens terug te keren de items terug verzendadres contact. Adviezen! Alle items moeten worden teruggestuurd naar de Verenigde Staten in de originele staat, dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle tags. Wanneer klanten vragen om een terugbetaling, restocking fee zullen we verzamelen 15%, terwijl de vracht niet zal worden terugbetaald (scheepvaart we eerst verzenden) terugbetaling tijd. We zullen het item terug te keren 4-8 uur na de betaling aan de klant. (De verzendkosten worden betaald abonnees die ook geretourneerde goederen.) We nemen niet de terugkeer verzendkosten te nemen zal u verantwoordelijk zijn voor de verzendkosten kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, want we zijn niet verantwoordelijk voor verloren goederen. Alle geretourneerde goederen, moeten we naar het e-mail afleveradres worden verzonden hier na onze feedback toen we hier aankwamen, het pakket, zal de terugbetaling worden teruggegeven aan de bank en de service gekocht bankpas of creditcard rekening wordt uitgegeven.
Trading Strategie:

We zullen accepteren in ruil voor de oorspronkelijke bestelling verzenddatum 30 dagen een andere maat of kleur. Neem contact op met uw ordernummer en bestelling, die u zal helpen om ons te contacteren. Adviezen! Als u wilt een andere stijl uitwisselingsproject, moet u terugkeren naar uw project terugbetaling * (op basis van het terugkeerbeleid), en je van de stijl van de nieuwe orde. U moet ons contacteren alvorens u het item terug; juiste adres .. we keren terug naar ons moet in originele staat voor alle soorten projecten die niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met versleten of vuile items aan u geretourneerd alle tags.

Los uw probleem
Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om Contact. Wij zullen uw verzoek of klacht te verwerken, reageren zo snel mogelijk.
Back
Copyright ©2018 www.snelafvallenkan.nl